Presseomtale af national kortlægning af brug af musik i sundhedsvæsenet

Der var interesse fra flere medier, da Tænketanken Musik & Sundhed lancerede den største nationale kortlægning af brug af musik i det danske sundhedsvæsen. Politiken var den mest aktive af de store dagblade, og avisen har allerede bragt flere artikler om emnet. 

Musik gør noget ved os mennesker.

Og den gør heldigvis også noget ved spalterne i Politiken. I tænketanken er vi glade for den store interesse, der er for emnet, og den opbakning, som de politiske partier på Christiansborg med sundhedsordførerne i spidsen udrykker.

Tilgå artiklerne HER og HER.

Har du endnu ikke set kortlægningsrapporten, som er genstandsled for presseomtalen? Så kan du tilgå den fulde rapport HER.

Tilgå evt. også tænketankens forudgående stikprøveundersøgelse fra 2017 af regionernes manglende fokus på sundhedsfremmende musik og danskernes syn på emnet HER.